Wine & Dine

8 Jul
u. 14:00

Cosmo’s Blues Factory

Cosmo’s Blues Factory Maarten, Chris en Stefaan - drie gepassioneerde muzikanten - vonden elkaar in de funk, blues en rock. De muzikale klik was er en sindsdien staan ze geregeld op één of ander podium. En terecht!
15 Jul
u. 14:00

JB & June Jackson

JB & June Jackson Dit vrolijke duo brengt een wervelende ode aan de meezinger. Zowel Johnny Cash, John Fogerty, Tom Jones, Engelbert Humperdinck, Roy Orbison als Michel Delpech, Stone & Charden, Will Tura, tot recentere bands als Freek en Suzan, BLØF, Andre Hazes JR en vele anderen staan op de playlist. Gesmeerde stembanden zijn een must!
22 Jul
u. 14:00

The Panhandlers

The Panhandlers Dit vrolijke duo brengt een wervelende ode aan de meezinger. Zowel Johnny Cash, John Fogerty, Tom Jones, Engelbert Humperdinck, Roy Orbison als Michel Delpech, Stone & Charden, Will Tura, tot recentere bands als Freek en Suzan, BLØF, Andre Hazes JR en vele anderen staan op de playlist. Gesmeerde stembanden zijn een must!
29 Jul
u. 14:00

Danny Boy

Danny Boy Een one man show met country and rock and roll songs zoals Elvis Presley, Johhny Cash, John Denver, enz… Een avond die je meeneemt naar de far west Yihaaaaa
5 Aug
u. 14:00

T-Dansant met Dj Bernardo

T-Dansant met Dj Bernardo Vroeger waren er heel wat cafés en zalen waar je in de vroege avond reeds kon dansen. Een sfeervolle traditie die echter verdween. Hoogtijd dus voor een eerherstel van de authentieke T-Dansant van weleer! Dj Bernardo diept de meest dansbare hits van de afgelopen jaren op: van rock-’n-roll, twist, schlager, disco, de lambada tot de macarena … stilzitten wordt moeilijk!
12 Aug
u. 14:00

Jan Wuytens

Jan Wuytens Tijdens zijn liveoptreden zullen niet alleen zijn eigen nummers te horen zijn, maar ook hits van decennia geleden van het Vlaamse Chanson. Jan Wuytens zorgt voor een avond vol prachtige muziek met een hoog feestgehalte. Een polonaise tussen de wijnranken is niet uitgesloten !